Personlig trening

Bli sterkere og nå målene dine!

Gjennom personlig tilrettelagt trening og jevnlig testing hjelper jeg deg å nå dine treningsmål, enten du er nybegynner eller har holdt på lenge. Med kunnskap og erfaring hjelper jeg deg til å presse deg litt lenger – til du når målet du har satt deg.

Løpetrening, styrketrening, bevegelighetstrening. Kom i form/nybegynner/nå et spesielt mål.

Treningen foregår utendørs fra påske til november. Jeg holder til på St.hanshaugen, men kan også bli med på trening der det passer best for deg, i rimelig avstand fra St.hanshaugen.

Sammen setter vi mål du kan nå, og definerer hvilken trening som tar deg dit. Målet er å lage et variert program, med riktige øvelser – tilpasset dit nivå og dine mål. Vi tester underveis, for å måle progresjonen.

Astrid er utdannet personlig trener fra Norges Idrettshøgskole.

Ta kontakt for å høre mer om PT-timer med meg

Hos Heile deg:

  • Trener du UTE med meg! Deilig å trene ute i naturen og i frisk luft!
  • Her trener du ikke «på utstilling» foran mange andre
  • Kan du trene med PT uten å være medlem på dyrt treningssenter
  • Blir all trening tilpasset ditt utgangspunkt. Det blir akkurat passe tungt i forhold til din form og motivasjon
  • Gjennomfører vi målsamtale og tester
  • Har vi gode samtaler underveis for varig motivasjon

Referanser PT-kunder

Marianne Alfsen: «Jeg gleder meg alltid til PT-timene med Astrid. Hennes smittende humør og treningsglede gjør at du gir på litt ekstra, og treningen gir helt klart resultater! Men best av alt: Astrid har hjulpet meg til å like selve treningen, ikke bare følelsen av å ha trent. Derfor har jeg klart å trene videre alene.»

HEGE: «Uten spesielt mye løpeerfaring bestemte jeg meg for at jeg ville løpe maraton for første gang, og treningen med Astrid var gull. Jeg lærte en hel del om hvordan treningen bør legges opp, og vi hadde konkrete mål (og delmål) gjennom perioden (10 ganger i vinter). Fremgang er viktig for at jeg skal ha lyst til å fortsette å trene, og derfor var det fint med tester så man kunne se hvordan det gikk. Jeg fikk også masse inspirasjon til styrkeøvelser som ville gjøre meg i stand til å tåle den lange distansen og få bedre løpsøkonomi. I tillegg hadde vi en del mental trening, som jeg hadde stort utbytte av. Som småbarnmor følte jeg tidligere at trening var en bonus og at jeg måtte tilrettelegge for alle de andre først før jeg selv kunne trene. Det har jeg slutta med. Nå gir jeg beskjed om hva planen min er, og det meste blir faktisk litt hyggeligere når mor har en løpetur innabords. 24. september løp jeg mitt første maraton i Berlin. Det var en overveldende og litt uvirkelig opplevelse. 42,195 km på 4:11 hvor jeg følte meg utrolig sterk og sikker på at jeg skulle stå ut distansen. Jeg kom på plass nr 3882, men jeg vant det løpet. Nå er jeg klar for å finne et nytt løp og pushe farten et hakk til. Tusen takk Astrid for en super treningsperiode, som både har gjort meg i bedre fysisk form, men også har gjort meg oppmerksom på hvordan man noen ganger kan være en begrensing for seg selv.»

Hege løper Berlin maraton sept 2017