Kombiner personlig trening med coaching

Utfordringen er ikke å begynne å trene. Det er å fortsette.

Et sterkt hode og en sterk kropp henger sammen. For å få til en varig endring og etablere nye vaner må du ha hodet med deg. Heile deg tilbyr mental trening og coaching i tillegg til den fysiske treningen.

Gjennom en kombinasjon av fysisk og mental trening hjelper vi til å snu trening fra en sporadisk pliktøvelse til en lystbetont hverdagsaktivitet – som gir resultater!

Sammen finner vi frem til hva som motiverer deg, og hva som hindrer deg. Vi setter sammen opp mål du kan nå, og måler progresjon. Følelse av mestring er grunnleggende for motivasjon!

Ulike former for personlig trening + mental trening:

Kom i gang!: For deg som gjerne vil trene, men trenger hjelp med motivasjonen. Jeg gir dytt, tips og en tilpasset startplan for å få til riktig trening for DEG.

Fortsett! Bli motivet til å trene jevnlig. For deg som starter med ny giv hver 1. januar, eller stadig ender som støttemedlem på treningssenter – og mister lysten og motivasjonen til å trene gang på gang. Vi jobber med motivasjon og forankring i verdiene dine – slik at treningen blir en langsiktig og naturlig del av livet ditt.

Nå et mål! Sette deg mål du kan nå. Du har lyst til å utfordre deg selv – f.eks trene riktig fram til et løp du har meldt deg på / sette personlig rekord i en konkurranse / klare å ta 10 strake pushups/  bli med vennegjengen på topptur osv. Jeg legger opp riktig trening i forhold til målet ditt, og hjelper deg med riktig progresjon gjennom fysisk og mental trening.

Endre livsstil! Hvordan unngå jojo-slanking med stadige kurer og kortsiktige tiltak. Vi kombinerer riktig trening med kostholdsveiledning og coaching for å få til langvarige endringer.

 

Astrid Moe Eikrem er personlig trener fra Norges Idrettshøgskole (2017) med kosthold og ernæring,  og sertifisert NLP-coach i Den Norske Coachforening.