Hoppla Team

Energi og moro på jobben

Klar for en energigivende og matnyttig team-aktivitet?

  • Moro og energi integrert med faglig innhold
  • Trivsel og godt arbeidsmiljø

Hoppla Team er en morsom og uhøytidelig uteaktivitet, perfekt for å kombinere moro og faglig innnhold. Hoppla Team er inspirert av Hoppla utetrening som drives av Heile deg.

Hoppla Team kan gjøres i vanlig arbeidstøy, med uteklær og -sko. Dette er bevegelse og fysisk aktivitet, ikke trening.

Etter covid og med mye bruk av hjemmekontor, er vi mange som kjenner på behovet for å gjøre noe som sveiser oss sammen på jobben. Vi trenger å finne «limet» igjen, skape et positivt arbeidsmiljø, styrke trivsel og booste team-følelsen.

Med Hoppla Team kombinerer vi moro og bevegelse utendørs med bedriftens mål og verder, eller som en integrert del av et prosjekt/samling. Vi skreddersyr ut fra det dere ønsker dere ut av samlingen.

Skap et sterkt og suksessrikt team ved å engasjere og inspirere gjennom energifylte og meningsfulle aktiviteter med oss.

Eksempel: Norsk Renewables

I november hadde vi en herlig Hoppla Team aktivitet med firmaet Norsk Renewables.

RN har ansatte på 6 ulike landkontorer, og de ansatte møtes i stor grad via Teams i hverdagen. I forbindelse med ny strategi og navneendring for bedriften, ble alle ansatte invitert til samling i Oslo. Som en del av samlingen hadde vi en frisk og morsom Hoppla Team i Slottsparken.

Vi kombinerte forankring av nytt bedriftsnavn og bedriftens verdier med lek og aktiviteter i parken. Vi la stor vekt på ordet NORSK i bedriftsnavnet, og delte teamet inn i ulike typiske norske grupper, team Bunad, team Vaffel osv. Vi hadde bl.a en kortspill-stafett med bedriftens verdier på kortene, og det gjalt å samle og huske verdiene mens de konkurrerte mot hverandre.

Her var deltakerne av mange nasjonaliteter, og mange var ikke vant med uteaktivitet. Vi tilpasset opplegget etter dette, og fikk et par gode og energifylte timer med mye latter og godt samarbeid mellom de ulike avdelingene.

Review fra kunden:

Ta kontakt for å høre mer om Hoppla Team

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.