Ring 932 00 172

Mandag til Fredag: 8:00-16:00

Sømveien 27

0493 Oslo

Barseltrening ute på Kjelsås

Vi tilbyr barseltrening på Kjelsås høsten 2019, mandager kl 09.30.
Oppmøte på Myrerjordet. 6-10 deltakere pr gruppe.

10 ukers kurs med mulighet til å ta igjen timer på Hopplatreninger (mandag, onsdag og torsdag) og på Marit Endresens utetreningsgruppe tirsdag kveld.

Trygg, riktig og effektiv trening som tilpasses ditt utgangspunkt.

Vi trener ute i nærområdet, og har en time sammensatt av både kondis, styrke og bevegelighetstrening. Fokus på kjernemuskulatur, bekkenbunn, nakke og rygg. I tilfelle veldig dårlig vær/kaldt kan vi gå inn i treningsrommet i Kjelsåsveien 114.

Det er mulighet for å amme og stelle babyen i lokalene våre i Kjelsåsveien 114.

Trener for barseltreningen er Marit Endresen. Marit har vært i treningsbransjen siden 1997. Hun har trent gravide og har hatt barseltrening i grupper. Hun er sertifisert gravid-trener og barseltrener-instruktør via AFPT. Marit har selv to barn, og jobber som personlig trener hos Evo og har UTE trening i grupper på Kjelsås.

Astrid Moe Eikrem i Heile deg coaching og trening er trener 2, og er vikar eller er med på barseltreningen ved behov. Astrid er utdannet personlig trener fra NIH, med eksamenscase graviditet og barseltrening. Hun har drevet Hoppla barseltrening i ett år, og har flere Hoppla utetreningsgrupper på Kjelsås.

En knallgod investering i egen helse etter to tøffe svangerskap! Variert trening både ute og inne, kondis og styrke, med super veiledning og heiarop! Babyen var med fra hun var 3 mnd, ikke noe problem med en så fleksibel PT! Både kropp og hodet er sterkere igjen. Astrid kom til og med hjem til meg når det var for kaldt i vinter til å gå ut med babyen. Jeg er veldig fornøyd!
Christine